lørdag den 5. februar 2011

hjemmebagt

købte for noget tid siden, en bagebog: "Brød - fra bagels til knækbrød".( Billig, udsalg, tilbud) Opdagede først senere, at til en del af opskrifterne er der brugt surdej. Ikke at der er noget i vejen for at bage med surdej, men når jeg bager skal det helst være til nu og ikke i morgen!

Bagte "svenske rundstykker" i går eftermiddags. Prøvespiste lige en enkelt i aftes. mums de er gode.
Lunet kort i mikroovnen, her til morgen. Stadig gode!
Mums, de blev gode.

1 kommentar:

  1. Ja, for søren, de ser lækre ud. Håber de smager ligeså godt, som de ser ud.
    Det med surdeje skal man ikke lade sig skræmme af - når først man er i gang og det kører, kan man holde liv i den samme surdej længe og trylle masser af spændende bagværk frem. Prøv det! De bedste hilsner fra Helle

    SvarSlet